Oferte cazare Obrovac, Dalmatia Croatia vara 2022
(21 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Lavanda, Obrovac

Lavanda

Obrovac, Dalmatia, Croatia

  • Fara transport
  Apartment Una, Obrovac

  Apartment Una

  Obrovac, Dalmatia, Croatia

   • Fara transport
   Apartment A M, Obrovac

   Apartment A M

   Obrovac, Dalmatia, Croatia

    • Fara transport
    Villa Marija, Obrovac

    Villa Marija

    Obrovac, Dalmatia, Croatia

     • Fara transport

     Oferte Obrovac

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Obrovac, Dalmatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Obrovac incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera din Obrovac este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Obrovac sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Obrovac, Early Booking Obrovac, Last Minute Obrovac, Programe si Oferte Speciale Obrovac.

     Obrovac este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Obrovac. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Obrovac cu servicii minime pana la resorturi de lux din Obrovac cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Obrovac cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Obrovac dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Obrovac pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Obrovac unde pot gasi liniste si destindere.

     Oferte cazare Obrovac, Dalmatia, Croatia vara 2022 - Alege din 21 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Obrovac

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Obrovac?

     APARTMENT UNA, LAVANDA, VILLA MARIJA, APARTMENTS TISNO, HOUSE WITH 3 BEDROOMS IN POLJICA WITH AMAZING VIEWS FURNISHED GARDEN sunt cele mai populare hoteluri din Obrovac

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Obrovac?

     CAMPING VILLAGE ZRMANJA sunt cele mai apreciate hoteluri din Obrovac ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Obrovac.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Obrovac?

     Apartment Tina sunt cele mai apreciate hoteluri din Obrovac ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Obrovac.