Oferte Cazare Insula Hvar Croatia vara 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Insula Hvar

Insula Hvar

Hvar este un oras port in Croatia, apartinand judetului Split-Dalmatia, aflat pe insula Hvar (a patra insula ca intindere si a doua ca lungime din arhipelagul dalmatian) din Marea Adriatica. Orasul, situat in partea de vest a insulei, este centrul administrativ al acesteia si are o populatie aproximativ 4.000 de locuitori.

Orasul Hvar are o istorie lunga si distinsa, ca centru de comert si cultura in Marea Adriatica. A fost o comuna independenta in cadrul Imperiului Venetian intre secolele al XIII-lea si al XVIII-lea si, in acelasi timp, o importanta baza navala.

Oferte Insula Hvar

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Insula Hvar, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Insula Hvar incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Insula Hvar este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Insula Hvar sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Insula Hvar, Early Booking Insula Hvar, Last Minute Insula Hvar, Programe si Oferte Speciale Insula Hvar.

Croatia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Insula Hvar. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Insula Hvar cu servicii minime pana la resorturi de lux din Insula Hvar cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Insula Hvar cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Insula Hvar dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Insula Hvar pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Insula Hvar unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Insula Hvar Croatia vara 2023 - Alege din 601 oferte disponibile cu discount pana la 30% si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Insula Hvar

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Hvar?

sunt cele mai populare hoteluri din Insula Hvar