Oferte cazare Dajla, Peninsula Istria Croatia vara 2022
(3 oferte, 276.3EUR - 448.7EUR)
Apartment Neda, Dajla

Apartment Neda

Dajla, Peninsula Istria, Croatia

  • Fara transport
  Pietra, Dajla

  Pietra

  Dajla, Peninsula Istria, Croatia

   • Fara transport

   Oferte Dajla

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Dajla, Peninsula Istria, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Dajla incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Dajla este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Dajla sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Dajla, Early Booking Dajla, Last Minute Dajla, Programe si Oferte Speciale Dajla.

   Dajla este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Dajla. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Dajla cu servicii minime pana la resorturi de lux din Dajla cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Dajla cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Dajla dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Dajla pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Dajla unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Dajla, Peninsula Istria, Croatia vara 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Dajla

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dajla?

   Pietra, Apartment Raul In Dajla, Apartment Neda sunt cele mai populare hoteluri din Dajla