Ski Croatia iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Bella Vista, Drvenik Split Dalmatia County

Hotel Bella Vista

Drvenik Split Dalmatia County, Dalmatia, Croatia

  • Fara transport

  Vacante ski Croatia

  Croatia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Croatia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Croatia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Croatia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Croatia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Croatia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Croatia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Croatia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Croatia iarna 2019 - 2020 - Alege oferta si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Croatia


    Cititi articolele despre Croatia de pe Blog-ul directbooking.ro

  Recomandari de vacanta in Croatia

  03.11.2014 Croatia

  Atât turiștii care se orientează spre minunata Croația ca destinație viitoare de vacanță, dar și cei care au mai vizitat vor rămâne cu amintiri de neuitat, bucurându-se de o varietate amplă de stațiuni, plaje și așezări urbane care pot fi vizitate, cu buget aproximativ redus.