Despre Lopar - prezentare, informatii, poze si recomandari

Municipalitatea este situată în partea de nord-est a insulei Rab. În apropierea coastei sale se află cele două insule mici Goli Otok și Sveti Grgur. Lopar este popular pentru plajele sale nisipoase precum plaja San Marino sau plaja Sahara. Lopar-ul actual a fost creat ca o așezare care a rezistat timpului încă din epoca de piatră timpurie până în secolul al IV-lea î.Hr. În această locație, s-a format un vechi castel militar grec, ale cărui rămășițe mărturisesc încă istoria lui Lopar. Resursele naturale, o istorie bogată și moștenirea culturală și istorică stau la baza turismului, care este principala ramură economică cu o tradiție veche de secole. Dezvoltarea turismului a redus ponderea populației agricole și a crescut ponderea populației active în activitățile terțiare.


Lopar | Lopar este o municipalitate croată a județului Primorje – Gorski Kotar. Acesta a câștigat statutul de municipalitate în 2006, iar populația sa este de 1.263 de locuitori.

Sursa informatiei prezentate 

Top hoteluri din Lopar

San Marino Sunny Resort By Valamar, Lopar

San Marino Sunny Resort By Valamar

Lopar, Insula Rab Lopar, Croatia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.02.2020

Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.