Early Booking Litoral Peninsula Istria Croatia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 290.5EUR - 591EUR)

Afiseaza harta
Hotel Laguna, Novigrad

Hotel Laguna

Novigrad, Peninsula Istria, Croatia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Hotel Maestral, Novigrad

Hotel Maestral

Novigrad, Peninsula Istria, Croatia

  • Hotel cu plaja privata  
  • Fara transport

Despre Peninsula Istria

Peninsula Istria

Fiind o insulă până în sec. al XVIII-lea, când a fost legată de continent, Rovinj s-a dezvoltat ca un port de pescuit. Este cea mai atractivă stațiune de pe coasta Istriei, iar principala sa atracție o constituie arhitectura în stil venețian care datează din sec. XIV și XVIII. Rovinj este casa celui mai mare producător de țigări din Croația, care este, de asemenea, singurul mare furnizor de locuri de muncă al orașului. Pentru mulți vizitatori, principala delectare o constituie o simplă plimbare în jurul vechiului oraș și explorarea aleilor înguste.

Early Booking Litoral Peninsula Istria

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Peninsula Istria, Croatia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Peninsula Istria.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Peninsula Istria vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Peninsula Istria pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Peninsula Istria este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Peninsula Istria.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Peninsula Istria au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Peninsula Istria scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Peninsula Istria cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Peninsula Istria in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Peninsula Istria sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Peninsula Istria prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Peninsula Istria si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Peninsula Istria si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Peninsula Istria Croatia vara 2019 - Peste 3 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Istria cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !