Vacante Litoral Vodnjan, Peninsula Istria Croatia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Rooms Betiga, Vodnjan

Rooms Betiga

Vodnjan, Peninsula Istria, Croatia

  • Fara transport

  Vacante litoral Vodnjan

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Vodnjan, Peninsula Istria, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Vodnjan incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Vodnjan este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Vodnjan sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Vodnjan sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Vodnjan, Early Booking litoral Vodnjan, Last Minute litoral Vodnjan, Programe si Oferte Speciale litoral Vodnjan.

  Vodnjan este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Vodnjan. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Vodnjan cu servicii minime pana la resorturi de lux din Vodnjan cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Vodnjan cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Vodnjan dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Vodnjan pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Vodnjan unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Vodnjan oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Vodnjan ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Vodnjan (Peninsula Istria, Croatia) vara 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Vodnjan

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vodnjan?

  ROOMS BETIGA sunt cele mai populare hoteluri din Vodnjan

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vodnjan?

  ROOMS BETIGA sunt cele mai apreciate hoteluri din Vodnjan ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vodnjan.