Vacante Litoral Parcul National Plitvice Croatia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (3 oferte, 74.2EUR - 163.6EUR)

Afiseaza harta
Plitvice Holiday Resort, Parcul National Lacurile Plitvice

Plitvice Holiday Resort

Parcul National Lacurile Plitvice, Parcul National Plitvice, Croatia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (11.06 - 10.06.2025)
  • Fara transport
Villa Plitvicka Sedra, Parcul National Lacurile Plitvice

Villa Plitvicka Sedra

Parcul National Lacurile Plitvice, Parcul National Plitvice, Croatia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (11.06 - 10.06.2025)
  • Fara transport
16 Lakes Hotel, Parcul National Lacurile Plitvice

16 Lakes Hotel

Parcul National Lacurile Plitvice, Parcul National Plitvice, Croatia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (11.06 - 10.06.2025)
  • Fara transport

Despre Parcul National Plitvice

Parcul National Plitvice

Parcul National Plitvice din Croatia a fost declarat parc national inca din anul 1949 (Nacionalni park Plitvička jezera), reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti.

Vacante litoral Parcul National Plitvice

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Parcul National Plitvice, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Parcul National Plitvice incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Parcul National Plitvice este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Parcul National Plitvice sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Parcul National Plitvice sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Parcul National Plitvice, Early Booking litoral Parcul National Plitvice, Last Minute litoral Parcul National Plitvice, Programe si Oferte Speciale litoral Parcul National Plitvice.

Croatia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Parcul National Plitvice. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Parcul National Plitvice cu servicii minime pana la resorturi de lux din Parcul National Plitvice cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Parcul National Plitvice cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Parcul National Plitvice dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Parcul National Plitvice pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Parcul National Plitvice unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Parcul National Plitvice oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Parcul National Plitvice ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Parcul National Plitvice Croatia vara 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Parcul National Plitvice

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Parcul National Plitvice?

Plitvice Holiday Resort, Villa Plitvicka Sedra, 16 Lakes Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Parcul National Plitvice

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Parcul National Plitvice?

Plitvice Holiday Resort, Villa Plitvicka Sedra, 16 Lakes Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Parcul National Plitvice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Parcul National Plitvice.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Parcul National Plitvice?

Plitvice Holiday Resort sunt hoteluri din Parcul National Plitvice ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Parcul National Plitvice.