Vacante Litoral Korkula, Dubrovnik Croatia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Hotel Borik, Korkula

Hotel Borik

Korkula, Dubrovnik, Croatia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Vacante litoral Korkula

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Korkula, Dubrovnik, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Korkula incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Korkula este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Korkula sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Korkula sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Korkula, Early Booking litoral Korkula, Last Minute litoral Korkula, Programe si Oferte Speciale litoral Korkula.

Korkula este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Korkula. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Korkula cu servicii minime pana la resorturi de lux din Korkula cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Korkula cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Korkula dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Korkula pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Korkula unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Korkula oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Korkula ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Korkula (Dubrovnik, Croatia) vara 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!