Oferte cazare Smokvica, Insule Croatia Croatia 2022
(4 oferte, 186.9EUR - 1209EUR)
Aminess Lume Hotel Ex. Hotel Feral , Smokvica

Aminess Lume Hotel Ex. Hotel Feral   

Smokvica, Insule Croatia, Croatia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (01.01 - 31.12.2021)
 • Fara transport
Fancy Apartments Dream, Smokvica

Fancy Apartments Dream

Smokvica, Insule Croatia, Croatia

  • Fara transport
  Apartment Ante, Smokvica

  Apartment Ante

  Smokvica, Insule Croatia, Croatia

   • Fara transport
   Villa Lagarrelax, Smokvica

   Villa Lagarrelax

   Smokvica, Insule Croatia, Croatia

    • Fara transport

    Despre SmokvicaPrezentare si poze Smokvica

    Smokvica

    Smokvica este un sat de pe insula Korčula și o municipalitate din județul Dubrovnik-Neretva din Croația. Are o populație de 1.210, în care majoritatea absolută sunt croați. Smokvica este situat în centrul insulei Korčula, la aproximativ 4 kilometri vest de Čara, la 13 kilometri est de Blato și la 4 kilometri nord de Brna. Este cunoscut ca locul de naștere al unuia dintre cele mai cunoscute vinuri croate - Pošip.

    Recomandari turistice pentru Smokvica

    Ca si obiective, recomandam:
    Plaja Istruga: tărmurile foarte puțin adânci nu se bucură doar de turiștii care caută wellness, dar mai ales de copiii mici și non-înotători. Aici puteți petrece multe ore de relaxare printre pini, în timp ce cei mici săpa în nisipul fin al plajei. În Golful Istruga profund tăiat, există și centrul sportiv Brna, unde vă puteți bucura de activități, inclusiv volei, tenis și ping-pong. Toaletele publice, din câte se știe, nu sunt disponibile. Există, totuși, un mic restaurant care servește preparate din bucătăria dalmată pe plaja Istruga care asigură bunăstarea fizică a oaspeților.
    Vinăria Toreta: O mulțime de istorie în această vinărie cu mai multe generații deținute și operate de familie. Vi se vor oferi câteva istorii despre cum s-au făcut lucrurile și despre cum s-au schimbat pentru o vinărie foarte mică.
    Vinaria Grosic: in cadrul tradiției îndelungate a viticulturii familiei Baničević-Grošić, provenită de la Smokvica, pe insula Korčula, își are locul crama familială Grošić. Pe versanții de sud ai dealurilor viticole din Smokvica scăldat în soarele climatului mediteranean blând pentru o bună parte a anului, unde marea atinge pietrele viilor de 40 de ani care cresc alături de plantații mai tinere, procesăm și produce picături de vinuri de cea mai bună calitate: Pošip, Rukatac, Plavac Mali.

    Intrebari frecvente despre Smokvica

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Smokvica?

    Villa Lagarrelax, Fancy Apartments Dream, Apartment Ante, Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt cele mai populare hoteluri din Smokvica

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Smokvica?

    Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt cele mai apreciate hoteluri din Smokvica ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Smokvica.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Smokvica?

    Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt cele mai apreciate hoteluri din Smokvica ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Smokvica.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Smokvica?

    Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt hoteluri din Smokvica ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Smokvica?

    Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt hoteluri din Smokvica ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Smokvica.

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Smokvica?

    Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt cele mai apreciate hoteluri din Smokvica cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Smokvica.

    Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Smokvica?

    Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt cele mai apreciate hoteluri din Smokvica ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Smokvica.

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Smokvica?

    Aminess Lume Hotel ex. Hotel Feral sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Smokvica. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Smokvica.