Oferte cazare Selce, Kvarner Croatia vara 2023
(33 oferte, 93.3EUR - 1000EUR)
Hotel Katarina, Selce

Hotel Katarina

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Amabilis, Selce

Hotel Amabilis  

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Apartments Jadranka, Selce

Apartments Jadranka  

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Selce, Selce

Hotel Selce  

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Marina, Selce

Hotel Marina

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Katarina, Selce

Katarina

Selce, Kvarner, Croatia

  • Fara transport
  Vila Alta, Selce

  Vila Alta

  Selce, Kvarner, Croatia

   • Fara transport

   Oferte Selce

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Selce, Kvarner, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Selce incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Selce este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Selce sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Selce, Early Booking Selce, Last Minute Selce, Programe si Oferte Speciale Selce.

   Selce este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Selce. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Selce cu servicii minime pana la resorturi de lux din Selce cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Selce cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Selce dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Selce pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Selce unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Selce, Kvarner, Croatia vara 2023 - Alege din 39 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Selce

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Selce?

   Hotel Katarina, Hotel Amabilis, Apartments Jadranka, Hotel Selce, Hotel Slaven sunt cele mai populare hoteluri din Selce

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Selce?

   Hotel Katarina, Hotel Amabilis, Hotel Selce, Hotel Marina, Hotel Slaven sunt cele mai apreciate hoteluri din Selce ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Selce.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Selce?

   Hotel Katarina, Hotel Amabilis, Hotel Marina sunt cele mai apreciate hoteluri din Selce ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Selce.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Selce?

   Hotel Amabilis, Apartments Jadranka, Hotel Selce, Mobile Homes Mediteran Campsite Selce sunt cele mai apreciate hoteluri din Selce ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Selce.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Selce?

   Hotel Katarina, Hotel Amabilis, Apartments Jadranka sunt hoteluri din Selce ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Selce?

   Hotel Marina sunt hoteluri din Selce ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Selce.