Oferte cazare Pomena, Insule Croatia Croatia vara 2021
(3 oferte, 132EUR - 132EUR)
Hotel Odisej Mljet, Pomena

Hotel Odisej Mljet  

Pomena, Insule Croatia, Croatia

 • Hotel pe plaja  
 • Fara transport
Guest House Kiko, Pomena

Guest House Kiko

Pomena, Insule Croatia, Croatia

  • Fara transport
  Guesthouse Pomena, Pomena

  Guesthouse Pomena

  Pomena, Insule Croatia, Croatia

   • Fara transport

   Oferte Pomena

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pomena, Insule Croatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pomena incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Pomena este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pomena sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pomena, Early Booking Pomena, Last Minute Pomena, Programe si Oferte Speciale Pomena.

   Pomena este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pomena. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pomena cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pomena cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pomena cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Pomena dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pomena pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pomena unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Pomena, Insule Croatia, Croatia vara 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Pomena

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pomena?

   Hotel Odisej Mljet, Guest House Kiko, Guesthouse Pomena sunt cele mai populare hoteluri din Pomena

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pomena?

   Hotel Odisej Mljet, Guesthouse Pomena sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pomena.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pomena?

   Hotel Odisej Mljet sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomena ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pomena.

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pomena?

   Hotel Odisej Mljet sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomena cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pomena.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pomena?

   Hotel Odisej Mljet sunt hoteluri din Pomena ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pomena.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pomena?

   Hotel Odisej Mljet sunt hoteluri din Pomena ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Pomena?

   Hotel Odisej Mljet sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Pomena. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Pomena.