Oferte cazare Peljesac, Insule Croatia Croatia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Apartments Bozovic, Peljesac

Apartments Bozovic

Peljesac, Insule Croatia, Croatia

  • Fara transport

  Despre PeljesacPrezentare si poze Peljesac

  Peljesac

  Peljesac este o peninsulă în sudul Croaţiei, în regiunea Dubrovnik-Neretva, aproximativ o oră şi jumătate de Dubrovnik. Aceasta se intinde pe aproximativ 70 km lungime şi este conectata cu Croatia continentală la Ston.


  Canalul Peljesac desparte peninsula Peljesac de insula Korčula. Imprastiate ca pesmetul, cătunele şi satele din sudul Peljesac evoca un trecut vechi. Roci, vegetatie, paduri de pin şi chiparos - pretutindeni un sentiment de atemporalitate predomină. Pe dealurile de deasupra mării, vile şi grădini abandonate, pereţi de piatră şi coloane se află prăbusite în soare.

  Oferte Peljesac

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Peljesac, Insule Croatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Peljesac incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Peljesac este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Peljesac sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Peljesac, Early Booking Peljesac, Last Minute Peljesac, Programe si Oferte Speciale Peljesac.

  Peljesac este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Peljesac. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Peljesac cu servicii minime pana la resorturi de lux din Peljesac cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Peljesac cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Peljesac dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Peljesac pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Peljesac unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Peljesac, Insule Croatia, Croatia vara 2020 - 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Peljesac

  Windsurfing este foarte popular la Peljesac. Oamenii din toată Europa vin la windsurf la Viganj şi zona înconjurătoare.

  O altă activitate populara in jurul Peljesac este mersul pe jos sau drumetiile. Există o tradiţie veche a localnicilor de a urca muntele Sveti Ilija care datează cu mult înainte ca turiştii sa apara în aceste domenii. Există câteva trasee bine cunoscute pentru a urca Sveti Ilija - unul din Viganj şi altul de la Orebic. Un alt traseu de mers pe jos este de-a lungul coastei Peljesac la mijlocul distantei intre Viganj prin Bilopolje la Orebic. Acest traseu este, de asemenea, popular printre biciclistii de munte.