Oferte cazare Okrug Gornji, Insule Croatia Croatia vara 2019
(4 oferte, 371EUR - 371EUR)
Villa Paula, Okrug Gornji

Villa Paula

Okrug Gornji, Insule Croatia, Croatia

  • Fara transport
  Villa Vita, Okrug Gornji

  Villa Vita

  Okrug Gornji, Insule Croatia, Croatia

   • Fara transport
   Villa Stil, Okrug Gornji

   Villa Stil

   Okrug Gornji, Insule Croatia, Croatia

    • Fara transport
    Apartmani Levarda, Okrug Gornji

    Apartmani Levarda

    Okrug Gornji, Insule Croatia, Croatia

     • Fara transport

     Despre Okrug GornjiPrezentare si poze Okrug Gornji

     Okrug Gornji

     Okrug Gornji și Donji Okrug sunt în municipiul Okrug, care aparține Split administrativ-teritoriale - Dalmația. Ci doar Okrug nume sau Okruk, să ne rețineți că ambele locuri sunt distribuite de-a lungul golf frumos circular pe partea de vest a insulei.

     Oferte Okrug Gornji

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Okrug Gornji, Insule Croatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Okrug Gornji incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera din Okrug Gornji este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Okrug Gornji sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Okrug Gornji, Early Booking Okrug Gornji, Last Minute Okrug Gornji, Programe si Oferte Speciale Okrug Gornji.

     Okrug Gornji este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Okrug Gornji. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Okrug Gornji cu servicii minime pana la resorturi de lux din Okrug Gornji cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Okrug Gornji cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Okrug Gornji dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Okrug Gornji pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Okrug Gornji unde pot gasi liniste si destindere.

     Oferte cazare Okrug Gornji, Insule Croatia, Croatia vara 2019 - 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro