Oferte cazare Njivice, Insule Croatia Croatia vara 2022
(11 oferte, 170.5EUR - 1000EUR)
Aminess Veya Hotel, Njivice

Aminess Veya Hotel

Njivice, Insule Croatia, Croatia

  • Fara transport
  Jadran, Njivice

  Jadran

  Njivice, Insule Croatia, Croatia

   • Fara transport
   Beli Kamik, Njivice

   Beli Kamik

   Njivice, Insule Croatia, Croatia

    • Fara transport
    Iberostar Herceg Novi, Njivice

    Iberostar Herceg Novi

    Njivice, Insule Croatia, Croatia

    • Hotel cu All Inclusive  
    • Fara transport
    Hotel Miramare, Njivice

    Hotel Miramare

    Njivice, Insule Croatia, Croatia

     • Fara transport
     Aminess Magal Hotel, Njivice

     Aminess Magal Hotel

     Njivice, Insule Croatia, Croatia

      • Fara transport
      Apartment Krcka Ulica, Njivice

      Apartment Krcka Ulica

      Njivice, Insule Croatia, Croatia

       • Fara transport

       Oferte Njivice

       Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Njivice, Insule Croatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Njivice incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

       Oferta hoteliera din Njivice este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Njivice sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Njivice, Early Booking Njivice, Last Minute Njivice, Programe si Oferte Speciale Njivice.

       Njivice este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Njivice. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Njivice cu servicii minime pana la resorturi de lux din Njivice cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Njivice cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

       Hotelurile din Njivice dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Njivice pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Njivice unde pot gasi liniste si destindere.

       Oferte cazare Njivice, Insule Croatia, Croatia vara 2022 - Alege din 10 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Intrebari frecvente despre Njivice

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Njivice?

       Aminess Veya Hotel, Jadran, Marbera Green Villas Flora, Aminess Magal Hotel, Iberostar Herceg Novi sunt cele mai populare hoteluri din Njivice

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Njivice?

       Hotel Miramare, Iberostar Herceg Novi, Jadran, Beli Kamik sunt cele mai apreciate hoteluri din Njivice ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Njivice.