Oferte cazare Medveja, Peninsula Istria Croatia vara 2019
(5 oferte, 238.7EUR - 403.2EUR)
Mobilehomes Mh Medveja, Medveja

Mobilehomes Mh Medveja

Medveja, Peninsula Istria, Croatia

  • Fara transport
  Josip Three Bedroom, Medveja

  Josip Three Bedroom

  Medveja, Peninsula Istria, Croatia

   • Fara transport
   Villa More Five Bedroom, Medveja

   Villa More Five Bedroom

   Medveja, Peninsula Istria, Croatia

    • Fara transport
    Panorama Four Bedroom, Medveja

    Panorama Four Bedroom

    Medveja, Peninsula Istria, Croatia

     • Fara transport

     Oferte Medveja

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Medveja, Peninsula Istria, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Medveja incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera din Medveja este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Medveja sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Medveja, Early Booking Medveja, Last Minute Medveja, Programe si Oferte Speciale Medveja.

     Medveja este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Medveja. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Medveja cu servicii minime pana la resorturi de lux din Medveja cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Medveja cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Medveja dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Medveja pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Medveja unde pot gasi liniste si destindere.

     Oferte cazare Medveja, Peninsula Istria, Croatia vara 2019 - 2020 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro