Early Booking Litoral Trogir Croatia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 215.1EUR - 215.1EUR)

Afiseaza harta
Hotel Medena, Orasul Trogir

Hotel Medena

Orasul Trogir, Trogir, Croatia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.02.2019

Despre Trogir

Trogir

Trogir, centrul Rivierei Trogir este un oraş cu aproximativ 13000 de locuitori, situat în inima Dalmaţiei, la 20 km vest de oraşul Split. Drumul turistic Adriatic este situat în imediata apropiere a acestuia şi -l conectează cu locuri vecine: Kastela, Solin, Split, şi municipalităţile mai mici: Seget, Marina şi Okrug (pe insula Čiovo), care au fost odată parte din această Riviera .

Early Booking Litoral Trogir

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Trogir, Croatia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Trogir.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Trogir vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Trogir pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Trogir este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Trogir.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Trogir au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Trogir scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Trogir cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Trogir in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Trogir sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Trogir prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Trogir si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Trogir si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Trogir Croatia vara 2019 - Oferte Inscrieri timpurii Litoral Trogir cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !