Vacante Litoral Selce, Kvarner Croatia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (23 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Selce, Selce

Selce

Selce, Kvarner, Croatia

    • Fara transport
    Hotel Marina, Selce

    Hotel Marina

    Selce, Kvarner, Croatia

    • Hotel cu piscina interioara  
    • Fara transport
    Slaven, Selce

    Slaven

    Selce, Kvarner, Croatia

      • Fara transport
      Selce, Selce

      Selce

      Selce, Kvarner, Croatia

        • Fara transport
        Di Blu, Selce

        Di Blu

        Selce, Kvarner, Croatia

          • Fara transport
          Sofija, Selce

          Sofija

          Selce, Kvarner, Croatia

            • Fara transport

            Vacante litoral Selce

            Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Selce, Kvarner, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Selce incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

            Oferta hoteliera pentru Litoral Selce este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Selce sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Selce sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Selce, Early Booking litoral Selce, Last Minute litoral Selce, Programe si Oferte Speciale litoral Selce.

            Selce este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Selce. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Selce cu servicii minime pana la resorturi de lux din Selce cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Selce cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

            Hotelurile din Selce dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Selce pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Selce unde pot gasi liniste si destindere.

            Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Selce oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Selce ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

            Vacante Litoral Selce (Kvarner, Croatia) vara 2020 - Alege din 8 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!