Vacante Litoral Selce, Kvarner Croatia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (46 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Hotel Katarina, Selce

Hotel Katarina

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Marina, Selce

Hotel Marina

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Selce, Selce

Hotel Selce  

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Amabilis, Selce

Hotel Amabilis  

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Apartments Jadranka, Selce

Apartments Jadranka  

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Apartments Rooms Club Vala, Selce

Apartments Rooms Club Vala

Selce, Kvarner, Croatia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Katarina, Selce

Katarina

Selce, Kvarner, Croatia

  • Fara transport
  Marija, Selce

  Marija

  Selce, Kvarner, Croatia

   • Fara transport
   Di Blu, Selce

   Di Blu

   Selce, Kvarner, Croatia

    • Fara transport

    Vacante litoral Selce

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Selce, Kvarner, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Selce incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Selce este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Selce sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Selce sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Selce, Early Booking litoral Selce, Last Minute litoral Selce, Programe si Oferte Speciale litoral Selce.

    Selce este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Selce. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Selce cu servicii minime pana la resorturi de lux din Selce cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Selce cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Selce dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Selce pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Selce unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Selce oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Selce ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Selce (Kvarner, Croatia) vara 2022 - Alege din 46 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Selce

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Selce?

    Hotel Katarina, Hotel Amabilis, Hotel Selce, Hotel Marina, Apartments Jadranka sunt cele mai populare hoteluri din Selce

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Selce?

    Hotel Katarina, Hotel Marina, Hotel Selce, Hotel Amabilis, Hotel Slaven sunt cele mai apreciate hoteluri din Selce ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Selce.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Selce?

    Apartments Jadranka, Hotel Selce, Hotel Amabilis, Mobile Homes Mediteran Campsite Selce sunt cele mai apreciate hoteluri din Selce ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Selce.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Selce?

    Hotel Katarina, Hotel Marina, Hotel Amabilis sunt cele mai apreciate hoteluri din Selce ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Selce.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Selce?

    Hotel Katarina, Apartments Jadranka, Hotel Amabilis, APARTMENTS ROOMS CLUB VALA sunt hoteluri din Selce ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Selce?

    Hotel Marina sunt hoteluri din Selce ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Selce.