Vacante Litoral Rijeka, Kvarner Croatia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (146 oferte, 74.2EUR - 784EUR)
The Wall, Rijeka

The Wall

Rijeka, Kvarner, Croatia

  • Fara transport
  Greis, Rijeka

  Greis

  Rijeka, Kvarner, Croatia

   • Fara transport
   Antica, Rijeka

   Antica

   Rijeka, Kvarner, Croatia

    • Fara transport
    Srecko, Rijeka

    Srecko

    Rijeka, Kvarner, Croatia

     • Fara transport
     Marija, Rijeka

     Marija

     Rijeka, Kvarner, Croatia

      • Fara transport
      Snjezana, Rijeka

      Snjezana

      Rijeka, Kvarner, Croatia

       • Fara transport
       Sofija, Rijeka

       Sofija

       Rijeka, Kvarner, Croatia

        • Fara transport
        Hostel 1W, Rijeka

        Hostel 1W

        Rijeka, Kvarner, Croatia

         • Fara transport

         Despre RijekaPrezentare si poze Rijeka

         Rijeka

         Al treilea oras din Croatia pe scara marimii, dupa Zagreb si Split, si intaiul port al tarii este Rijeka. Din cei aproape 150 000 locuitori ai sai, peste 80% sunt de neam croat, desi intr-o buna parte din istoria recenta influentele italiene si maghiare au fost mai pregnante. Pozitia pe care o ocupa in Golful Kvarner, la Marea Adriatica, a stat atat la baza succesului din prezent cat si a celui de care s-a bucurat vreme de secole in trecut.

         Vacante litoral Rijeka

         Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Rijeka, Kvarner, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Rijeka incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

         Oferta hoteliera pentru Litoral Rijeka este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Rijeka sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Rijeka sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Rijeka, Early Booking litoral Rijeka, Last Minute litoral Rijeka, Programe si Oferte Speciale litoral Rijeka.

         Rijeka este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Rijeka. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Rijeka cu servicii minime pana la resorturi de lux din Rijeka cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Rijeka cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

         Hotelurile din Rijeka dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Rijeka pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Rijeka unde pot gasi liniste si destindere.

         Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Rijeka oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Rijeka ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

         Vacante Litoral Rijeka (Kvarner, Croatia) vara 2020 - Alege din 140 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

         Recomandari turistice pentru Rijeka

         - Piata Republicii
         - Korzo - turnul orasului
         - Poarta Veche - cel mai vechi monument din oras
         - Biserica Adormirii Maicii Domnului
         - Piata Grivica
         - Catedrala Sf. Vitus
         - Muzeul de Istorie Naturala