Vacante Litoral Prvic, Insule Croatia Croatia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (5 oferte, 106EUR - 302.1EUR)
Vila 4237, Prvic

Vila 4237  

Prvic, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Vila 12064, Prvic

Vila 12064  

Prvic, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Vila 13845, Prvic

Vila 13845  

Prvic, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Vila 4238, Prvic

Vila 4238  

Prvic, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Vila 17547, Prvic

Vila 17547  

Prvic, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre PrvicPrezentare si poze Prvic

Prvic

Prvic este o insula care se afla între Vodice şi Sibenik, insula cea mai apropiata tarmului. Are o suprafata de aproape 2 km², cu o lungime de aproape 3km si o latime de 500-1300m.

Malurile insulei sunt line, potrivite pentru baie. In cele doua sate (Prvic Luka şi Sepurina) locuiesc cateva sute de oameni. Cazarea în casele vechi de piatra este atractia turistica speciala a insulei. Se poate zice că oaspeţii locuiesc intr-o ambianta autentica a satului dalmatic simtindu-se ca o parte a comunitatii.

Un lucru fascinant este absenta masinilor.

Vacante litoral Prvic

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Prvic, Insule Croatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Prvic incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Prvic este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Prvic sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Prvic sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Prvic, Early Booking litoral Prvic, Last Minute litoral Prvic, Programe si Oferte Speciale litoral Prvic.

Prvic este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Prvic. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Prvic cu servicii minime pana la resorturi de lux din Prvic cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Prvic cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Prvic dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Prvic pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Prvic unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Prvic oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Prvic ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Prvic (Insule Croatia, Croatia) vara 2021 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Prvic

În biserica din Prvic, care datează din secolul 15 se afla mormantul unui celebru istoric si scriitor Faust Vrancic (1551-1617), care este cunoscut peste tot în lume, ca inventator al parasutei.

Un loc frumos numit Sepurine este situat în partea de nord-est a insulei. Cele mai multe dintre casele sale sunt orientate cu fata catre Vodice.

Intrebari frecvente despre Prvic

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Prvic?

Vila 17547, Vila 13845, Vila 12064, Vila 4238, Vila 4237 sunt cele mai populare hoteluri din Prvic

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Prvic?

Vila 4237, Vila 4238, Vila 12064, Vila 13845, Vila 17547 sunt cele mai apreciate hoteluri din Prvic ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Prvic.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Prvic?

Vila 4237 sunt cele mai apreciate hoteluri din Prvic cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Prvic.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Prvic?

Vila 4237, Vila 4238, Vila 13845, Vila 17547 sunt hoteluri din Prvic ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Prvic.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Prvic?

Vila 4237, Vila 17547 sunt cele mai apreciate hoteluri din Prvic cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Prvic.