Vacante Litoral Pasman, Insule Croatia Croatia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (194 oferte, 77.4EUR - 1098.7EUR)

Afiseaza harta
House Bongo, Pasman

House Bongo

Pasman, Insule Croatia, Croatia

  • Fara transport
  Apartments Beachfront, Pasman

  Apartments Beachfront

  Pasman, Insule Croatia, Croatia

   • Fara transport
   Apartments Alicia, Pasman

   Apartments Alicia

   Pasman, Insule Croatia, Croatia

    • Fara transport
    House Burin, Pasman

    House Burin

    Pasman, Insule Croatia, Croatia

     • Fara transport
     House Fumes, Pasman

     House Fumes

     Pasman, Insule Croatia, Croatia

      • Fara transport
      House Kraj, Pasman

      House Kraj

      Pasman, Insule Croatia, Croatia

       • Fara transport
       Apartments Vista, Pasman

       Apartments Vista

       Pasman, Insule Croatia, Croatia

        • Fara transport
        Mobile Home Sea Lion, Pasman

        Mobile Home Sea Lion

        Pasman, Insule Croatia, Croatia

         • Fara transport
         Mobile Home Sea Shell, Pasman

         Mobile Home Sea Shell

         Pasman, Insule Croatia, Croatia

          • Fara transport
          House Flamingo, Pasman

          House Flamingo

          Pasman, Insule Croatia, Croatia

           • Fara transport
           House Turmalin, Pasman

           House Turmalin

           Pasman, Insule Croatia, Croatia

            • Fara transport

            Despre PasmanPrezentare si poze Pasman

            Pasman

            Cu cele 11 sate si mai mult de 3000 de locuitori, insula Pasman este una din insulele cele mai atractive pentru o vacanţă minunată. Suprafaţa insulei este de 63, 03 km2, cea mai mare lungime este de 21,35 km şi cea mai mare lăţime de 4,27 km. Cel mai înalt punct este Bokolj, 272 m. Statiunile turistice sunt asezate de-a lungul partii de est a insulei, iar cealaltă parte a insulei este în principal nelocuita. Pasman este pe locul 12 in topul celor mai mari insule din Croatia, situata in partea de SV a Zadarului şi a avut întotdeauna o mare importanta datorita suprafetelor agricole vaste şi a pozitiei maritime favorabile.

            Vacante litoral Pasman

            Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Pasman, Insule Croatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Pasman incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

            Oferta hoteliera pentru Litoral Pasman este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Pasman sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Pasman sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Pasman, Early Booking litoral Pasman, Last Minute litoral Pasman, Programe si Oferte Speciale litoral Pasman.

            Pasman este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pasman. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pasman cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pasman cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pasman cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

            Hotelurile din Pasman dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pasman pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Pasman unde pot gasi liniste si destindere.

            Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Pasman oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Pasman ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

            Vacante Litoral Pasman (Insule Croatia, Croatia) vara 2022 - Alege din 194 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, cu discount pana la 25% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

            Intrebari frecvente despre Pasman

            Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pasman?

            Vila 4307, Vila 4309, Vila 694, Vila 689, Vila 328 sunt cele mai populare hoteluri din Pasman

            Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pasman?

            Vila 684, Vila 328, Vila 689, Vila 694, Vila 4309 sunt cele mai apreciate hoteluri din Pasman ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pasman.

            Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pasman?

            House Bongo sunt cele mai apreciate hoteluri din Pasman ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pasman.

            Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pasman?

            Vila 328, Vila 694, Vila 4309, Vila 327, Vila 340 sunt cele mai apreciate hoteluri din Pasman cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pasman.

            Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pasman?

            Vila 684, Vila 328, Vila 694, Vila 4309, Vila 327 sunt cele mai apreciate hoteluri din Pasman cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pasman.

            Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pasman?

            Vila 684, Vila 328, Vila 689, Vila 4307, Vila 299 sunt hoteluri din Pasman ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pasman.