Vacante Litoral Obrovac, Dalmatia Croatia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (24 oferte, 50EUR - 500EUR)
Lavanda, Obrovac

Lavanda

Obrovac, Dalmatia, Croatia

  • Fara transport
  Apartment Una, Obrovac

  Apartment Una

  Obrovac, Dalmatia, Croatia

   • Fara transport
   Apartment A M, Obrovac

   Apartment A M

   Obrovac, Dalmatia, Croatia

    • Fara transport
    Apartment Una, Obrovac

    Apartment Una

    Obrovac, Dalmatia, Croatia

     • Fara transport
     Villa Marija, Obrovac

     Villa Marija

     Obrovac, Dalmatia, Croatia

      • Fara transport

      Vacante litoral Obrovac

      Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Obrovac, Dalmatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Obrovac incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

      Oferta hoteliera pentru Litoral Obrovac este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Obrovac sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Obrovac sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Obrovac, Early Booking litoral Obrovac, Last Minute litoral Obrovac, Programe si Oferte Speciale litoral Obrovac.

      Obrovac este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Obrovac. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Obrovac cu servicii minime pana la resorturi de lux din Obrovac cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Obrovac cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

      Hotelurile din Obrovac dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Obrovac pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Obrovac unde pot gasi liniste si destindere.

      Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Obrovac oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Obrovac ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

      Vacante Litoral Obrovac (Dalmatia, Croatia) vara 2020 - Alege din 24 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!