Vacante Litoral Kraljevica, Kvarner Croatia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (9 oferte, 74.2EUR - 302.4EUR)

Afiseaza harta
Uvala Scott, Kraljevica

Uvala Scott

Kraljevica, Kvarner, Croatia

  • Fara transport
  Apartments Six, Kraljevica

  Apartments Six

  Kraljevica, Kvarner, Croatia

   • Fara transport
   Apartments Viky, Kraljevica

   Apartments Viky

   Kraljevica, Kvarner, Croatia

    • Fara transport
    Vila 5508, Kraljevica

    Vila 5508

    Kraljevica, Kvarner, Croatia

     • Fara transport
     Vila 12055, Kraljevica

     Vila 12055

     Kraljevica, Kvarner, Croatia

      • Fara transport
      Vila 14812, Kraljevica

      Vila 14812

      Kraljevica, Kvarner, Croatia

       • Fara transport
       Vila 16050, Kraljevica

       Vila 16050

       Kraljevica, Kvarner, Croatia

        • Fara transport
        Vila 15709, Kraljevica

        Vila 15709

        Kraljevica, Kvarner, Croatia

         • Fara transport
         Hotel Kraljevica, Kraljevica

         Hotel Kraljevica

         Kraljevica, Kvarner, Croatia

          • Fara transport

          Despre KraljevicaPrezentare si poze Kraljevica

          Kraljevica

          Kraljevica este un oras in regiunea Kvarner, situat intre Rijeka si Crikvenica, la aproximativ 30 de km de Opatija si in apropierea podului dinspre Insula Krk.

          Este cel mai vechi santier naval de la Marea Adriatica. Kraljevica este dominat de 2 castele medievale si o biserica construita de nobilii croati Zrinski si Frankopan. Incepand cu secolul al XIX-lea, Kraljevica a devenit o celebra destinatie turistica cu vile luxoase si plaje celebre.

          Se poate ajunge foarte usor in aceasta locatie si este recomandata in special familiilor cu copii datorita climei favorabile celor cu probleme respiratorii sau alergii.

          Vacante litoral Kraljevica

          Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Kraljevica, Kvarner, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Kraljevica incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

          Oferta hoteliera pentru Litoral Kraljevica este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Kraljevica sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Kraljevica sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Kraljevica, Early Booking litoral Kraljevica, Last Minute litoral Kraljevica, Programe si Oferte Speciale litoral Kraljevica.

          Kraljevica este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kraljevica. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kraljevica cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kraljevica cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kraljevica cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

          Hotelurile din Kraljevica dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kraljevica pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Kraljevica unde pot gasi liniste si destindere.

          Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Kraljevica oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Kraljevica ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

          Vacante Litoral Kraljevica (Kvarner, Croatia) vara 2020 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

          Recomandari turistice pentru Kraljevica

          Kraljevica este recomandata celor cu probleme respiratorii si alergii. Pe langa plaje si specialitati gastronomice, Kraljevica mai ofera activitati sportive si de divertisment - navigatie, cursuri de scufundari, sporturi nautice si evenimente culturale.

          Orasul s-a dezvoltat in jurul castelului din secolul XVI, vechiul oras fiind numit Stari Grad. Una dintre principalele atractii ale orasului (Novi Grad) este castelul renascentist Frankopan din secolul XVII. Renovarile si schimbarile din secolul XVIII au transformat castelul in resedinta. Unul dintre cele mai mari evenimente ce au loc in Kraljevica se numeste Vara in Frankopan, si este un eveniment cultural ce are loc la castelul Frankopan.