Early Booking Litoral Insule Croatia Croatia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 355.8EUR - 355.8EUR)

Afiseaza harta
Aminess Lume Hotel, Korcula

Aminess Lume Hotel

Korcula, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre Insule Croatia

Insule Croatia

Brac, cea mai mare insulă din Dalmaţia, şi una dintre cele mai mari de la Marea Adriatică, se află între Split şi insula Hvar. Brač este cunoscută la nivel mondial prin piatra albă de Brač din care sunt făcute unele dintre cele mai cunoscute clădiri din lume cum ar fi Casa Albă, Reichstag din Berlin sau Parlamentul din Viena.

Astăzi insula Brač are o ofertă turistică bogată în lunile de vară. Localităţi precum Bola, Supetra, Milne, Sumartina sunt tipic dalmatine fiind atracţii turistice de pe insula Brač unde vă puteţi alege locul de cazare într-unul dintre hotelurile, apartamentele sau staţiuni turistice.

Early Booking Litoral Insule Croatia

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Insule Croatia, Croatia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Insule Croatia.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Insule Croatia vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Insule Croatia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Insule Croatia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Insule Croatia.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Insule Croatia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Insule Croatia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Insule Croatia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Insule Croatia in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Insule Croatia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Insule Croatia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Insule Croatia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Insule Croatia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Insule Croatia Croatia vara 2019 - Oferte Inscrieri timpurii Litoral Insule Croatia cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !