Vacante Litoral Insula Rab Lopar Croatia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (1078 oferte, 191.1EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
San Marino Sunny Resort By Valamar, Lopar

San Marino Sunny Resort By Valamar  

   Scor 10 din 1 comentarii

Lopar, Insula Rab Lopar, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (28.09 - 26.09.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.07.2023

International, Rab

International  

Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (27.09 - 25.09.2024)
 • Fara transport
Valamar Padova Hotel, Rab

Valamar Padova Hotel

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (01.10 - 29.09.2024)
 • Fara transport
Villa Subic, Rab

Villa Subic  

Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Valamar Carolina Hotel Villas, Rab

Valamar Carolina Hotel Villas  

Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (01.10 - 29.09.2024)
 • Fara transport
Eva Sunny Hotel Residence By Valamar, Rab

Eva Sunny Hotel Residence By Valamar  

Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (07.09 - 05.09.2024)
 • Fara transport
Hotel Arbiana, Rab

Hotel Arbiana  

Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (07.09 - 05.09.2024)
 • Fara transport
Apartments Kordic, Rab

Apartments Kordic

Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

  • Fara transport
  Guesthouse Keko, Rab

  Guesthouse Keko

  Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

   • Fara transport
   Apartments Snjezana, Rab

   Apartments Snjezana

   Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

    • Fara transport
    Villas Arbia Margita, Rab

    Villas Arbia Margita

    Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

     • Avion (07.09 - 05.09.2024)
     • Fara transport
     Classic Guest House, Rab

     Classic Guest House

     Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

      • Fara transport
      Apartments Matija, Rab

      Apartments Matija

      Rab, Insula Rab Lopar, Croatia

       • Fara transport

       Despre Insula Rab Lopar

       Insula Rab Lopar

       Insula Rab este aşezată în golful Kvarner între insula Krk în nord-vest şi insula Pag în sud-est. Pe insula Rab sunt câteva mici localităţi, aşezate în mare parte în partea sa sudică. Acest lucru se datorează faptului că partea nordică a insulei este străbătută de vântul bura, în timp ce partea îndreptată spre sud este străbătută de o climă mult mai plăcută, în această parte întinzându-se poate cea mai frumoasă pădure de stejari de la Mediteraneană.

       Pe insula Rab se află câteva localităţi mai mici, sate şi aşezări. Una dintre acestea se numeşte precum insula Rab, cunoscută prin cele 4 clopote ale sale care au devenit într-un fel sau altul simbolul oraşului Rab, avându-l ca protector pe Sf.

       Vacante litoral Insula Rab Lopar

       Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Insula Rab Lopar, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Insula Rab Lopar incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

       Oferta hoteliera pentru Litoral Insula Rab Lopar este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Insula Rab Lopar sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Insula Rab Lopar sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Insula Rab Lopar, Early Booking litoral Insula Rab Lopar, Last Minute litoral Insula Rab Lopar, Programe si Oferte Speciale litoral Insula Rab Lopar.

       Croatia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Insula Rab Lopar. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Insula Rab Lopar cu servicii minime pana la resorturi de lux din Insula Rab Lopar cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Insula Rab Lopar cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

       Hotelurile din Insula Rab Lopar dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Insula Rab Lopar pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Insula Rab Lopar unde pot gasi liniste si destindere.

       Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Insula Rab Lopar oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Insula Rab Lopar ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

       Vacante Litoral Insula Rab Lopar Croatia vara 2023 - 2024 - Alege din 1083 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

       Intrebari frecvente despre Insula Rab Lopar

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Rab Lopar?

       SAN MARINO SUNNY RESORT BY VALAMAR, International, Valamar Padova Hotel, Villa Subic, Valamar Carolina Hotel Villas sunt cele mai populare hoteluri din Insula Rab Lopar

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Rab Lopar?

       SAN MARINO SUNNY RESORT BY VALAMAR, International, Valamar Padova Hotel, Valamar Carolina Hotel Villas, Eva Sunny Hotel Residence by Valamar sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Rab Lopar ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Rab Lopar.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Rab Lopar?

       SAN MARINO SUNNY RESORT BY VALAMAR, Villa Subic, Eva Sunny Hotel Residence by Valamar, Padova Premium Camping Resort, Camping San Marino Camping Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Rab Lopar ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Rab Lopar.

       Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Rab Lopar?

       Valamar Padova Hotel, Grand Hotel Imperial sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Rab Lopar ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Insula Rab Lopar.

       Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Insula Rab Lopar?

       Valamar Carolina Hotel Villas, Hotel Arbiana, Veli Mel Sunny Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Rab Lopar cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Insula Rab Lopar.

       Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Insula Rab Lopar?

       Veli Mel Sunny Hotel, Camping San Marino Camping Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Rab Lopar cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Insula Rab Lopar.

       Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insula Rab Lopar?

       SAN MARINO SUNNY RESORT BY VALAMAR, Eva Sunny Hotel Residence by Valamar, Villa Franka sunt hoteluri din Insula Rab Lopar ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insula Rab Lopar.