Early Booking Litoral Dalmatia De Sud Croatia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 366EUR - 366EUR)

Afiseaza harta
Aminess Grand Azur Hotel, Orebic

Aminess Grand Azur Hotel

Orebic, Dalmatia de Sud, Croatia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.02.2019

Despre Dalmatia de Sud

Dalmatia de Sud

Peljesac este o peninsulă în sudul Croaţiei, în regiunea Dubrovnik-Neretva, aproximativ o oră şi jumătate de Dubrovnik. Aceasta de intinde pe aproximativ 70 km lungime şi este conectata cu Croatia continentală la Ston.

Early Booking Litoral Dalmatia De Sud

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Dalmatia De Sud, Croatia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Dalmatia De Sud.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Dalmatia De Sud vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Dalmatia De Sud pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Dalmatia De Sud este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Dalmatia De Sud.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Dalmatia De Sud au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Dalmatia De Sud scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Dalmatia De Sud cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Dalmatia De Sud in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Dalmatia De Sud sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Dalmatia De Sud prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Dalmatia De Sud si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Dalmatia De Sud si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Dalmatia De Sud Croatia vara 2019 - Oferte Inscrieri timpurii Litoral Dalmatia De Sud cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !