Oferte cazare Katoro, Peninsula Istria Croatia vara 2022
(1 oferte, 315.7EUR - 315.7EUR)
Hotel Meliá Coral, Katoro

Hotel Meliá Coral

Katoro, Peninsula Istria, Croatia

  • Fara transport

  Oferte Katoro

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Katoro, Peninsula Istria, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Katoro incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Katoro este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Katoro sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Katoro, Early Booking Katoro, Last Minute Katoro, Programe si Oferte Speciale Katoro.

  Katoro este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Katoro. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Katoro cu servicii minime pana la resorturi de lux din Katoro cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Katoro cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Katoro dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Katoro pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Katoro unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Katoro, Peninsula Istria, Croatia vara 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Katoro

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Katoro?

  Hotel Meliá Coral sunt cele mai populare hoteluri din Katoro