Oferte cazare Elafiti, Insule Croatia Croatia vara 2022
(5 oferte, 134.6EUR - 319.2EUR)

Afiseaza harta
Vila 2182, Elafiti

Vila 2182  

Elafiti, Insule Croatia, Croatia

 • Hotel pe plaja  
 • Fara transport
Vila 2169, Elafiti

Vila 2169

Elafiti, Insule Croatia, Croatia

  • Fara transport
  Vila 14013, Elafiti

  Vila 14013  

  Elafiti, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
  Vila 12910, Elafiti

  Vila 12910  

  Elafiti, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
  Vila 17200, Elafiti

  Vila 17200  

  Elafiti, Insule Croatia, Croatia

  • Hotel pe plaja  
  • Fara transport

  Despre ElafitiPrezentare si poze Elafiti

  Elafiti

  Insulele Elafiti sunt un grup de insule locate la vest de Dubrovnik. Desi astazi pe insule nu mai traiesc caprioare, insulele inca poarta denumirea acestui animal, in greaca elpahos insemnand caprioara. Aceste insule au fost mentionate pentru prima data de Pliniu cel Batran, in secolul I AD, sub denumirea de Elaphite (Jelenska), in lucrarea la Naluralis Historia.

  Oferte Elafiti

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Elafiti, Insule Croatia, Croatia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Elafiti incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Elafiti este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Elafiti sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Elafiti, Early Booking Elafiti, Last Minute Elafiti, Programe si Oferte Speciale Elafiti.

  Elafiti este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Elafiti. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Elafiti cu servicii minime pana la resorturi de lux din Elafiti cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Elafiti cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Elafiti dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Elafiti pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Elafiti unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Elafiti, Insule Croatia, Croatia vara 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Elafiti

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Elafiti?

  Vila 17200, Vila 12910, Vila 14013, Vila 2169, Vila 2182 sunt cele mai populare hoteluri din Elafiti

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Elafiti?

  Vila 2182, Vila 2169, Vila 14013, Vila 12910, Vila 17200 sunt cele mai apreciate hoteluri din Elafiti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Elafiti.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Elafiti?

  Vila 2182 sunt hoteluri din Elafiti ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Elafiti.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Elafiti?

  Vila 2182, Vila 17200 sunt cele mai apreciate hoteluri din Elafiti cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Elafiti.