Autocar Dalmatia Centrala Croatia vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 473.2EUR - 473.2EUR)

Afiseaza harta
Circuit Croatia 6 Zile Autocar 2019 Split, Split

Circuit Croatia 6 Zile Autocar 2019 Split

Split, Dalmatia Centrala, Croatia

  • Autocar (08.10 - 13.10.2019)
   Date de plecare: 08.10

  Despre Dalmatia Centrala

  Dalmatia Centrala

  Makarska, un orăşel simpatic din Dalmaţia de Sud, aşezat la poalele minunatei văi a muntelui Biokovo, unul dintre oraşele cu cea mai curată mare la Mediteraneană, este un centru turistic important pe riviera Makarska care se întinde de la Brelo la Gradac

  Sejururi Autocar Dalmatia Centrala

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Dalmatia Centrala, Croatia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Dalmatia Centrala. Puteti rezerva hotelul preferat din Dalmatia Centrala cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Dalmatia Centrala care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Dalmatia Centrala constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Dalmatia Centrala, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Dalmatia Centrala Croatia vara 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Pitesti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!